• New
Безплатна доставка евтини 0-80% V V алкохол ABS пластмаса ръчен Рефрактометър P-до rhv-80ATC

Безплатна доставка евтини 0-80% V V алкохол ABS пластмаса ръчен Рефрактометър P-до rhv-80ATC

Buyers rating:
-6 % BGN 27.00
BGN 28.78

Наличност

Той използва само дифузна светлина, и никакви батерии не се нуждаят от. Дефектен продукт(а) трябва да бъдат върнати с напълно упакованным материал, без да използвате.Ако сте доволни от нашите стоки. Може да се измери с голяма точност и предоставя точни резултати, а също така е оборудван с ярка и остра диаграма на погледа за лесно и удобно четене. Това е отговорност на купувача, когато той е в безопасност. Митнически данъци малка предпоставка на по-малко склонни да се облагат с данъци или мита от страна на митниците. Показател на пречупване много зависи от температурата, така че е важно да се използват рефрактометър с автоматична температурна компенсация, за да ви даде най-точното измерване на всякакъв вид температурата на околната среда.Вносни мита, данъци и други такси не са включени в цената на доставката.Всичко, което трябва да направите, е да измислям дистиллят от измерените течности, а след това се поставя дестилиран проба на призмата. Политика за обратна връзка ние ще оставим положителен отзив след като плащането ще бъде получена. Напълно оборудван ЦЕНТРАЛА, който автоматично настройва за корекция на температурни различия по време на употреба. Вие може точно да се измери съдържанието на Брикс и алкохол в рамките на няколко секунди! Процедура за измерване не е сложно, просто почистете алкохолна рефрактометър преди употреба и след това, като дестилирана течност проба ще бъде на място, се уверете, че въздушните мехурчета да не се появи. RHW-25 ATCBrix-е метално устройство, което ви осигурява по-бързи и точни резултати. Не забравяйте да ни даде 5 начални прегледи.След като получим вашата върната блок, ние изучаваме блок в продължение на 7 дни. Вашата обратна връзка е изключително важна за нас. Връщане на дефектен продукт(и) ще бъде за сметка на купувача. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.След това ние ще ви изпратим съвсем нова безплатна замяна блок. Направени от опитни майстори и едва ли пренебрегнете космически!
Ще Получите инструмент, който професионални и непрофесионални винопроизводителите използват за измерване на алкохол и Брикс. Ние ще ви помогнем за връщане на продукт(и) са за подмяна. Този рефрактометър може да се използва за все още сурови или преди и след направен завършен продукт като път като образец, който трябва да се опита дистиллирован.
Безплатна доставка евтини 0-80% V V алкохол ABS пластмаса ръчен Рефрактометър P-до rhv-80 ATC
Спецификация Обхват на измерване : 0-80%VV минимално деление : 1%VV точност : ±01% VV (ATC) диапазон на температурна компенсация : 10°C-30°C (от 50'F до 86'F) дължина : 170 mm Тегло : 200 г одобрен строги стандарти за качество и безопасност здрав и построен, за да продължи дълго време е лесно да се фокусирам и калибриране точни резултати от теста са гарантирани от мека и удобна нескользящая каучук изключително лесен за употреба
Характеристика
Рефрактометър зърна грозде & алкохол предимно проектирано да се наслаждавате на съдържанието на захар в оригиналната сок зърна грозде и алкохол-съдържание на Том вино зърна грозде, направени от заквашенного сок зърна грозде и концентрацията на захар в виноградинах.

Спецификация

Мин. Диви.:
1%VV
BRICS Мин. Диви.:
1%VV
Обхват На Стойност Брикс:
0-80%ВВ
Размер:
170mm
Използването на:
Фокус
Точността На Измерване:
±01%VV
Диапазон На Измерване:
0-80%ВВ
Тегло:
230g
Номер На Модела:
P-до rhv-80ATC син
Име на продукта:
Алкохолно Пластичен Рефрактометър
размер на продукти:
30*40*205/мм
тегло на продукта:
200гр
цветовете на продуктите:
Черно улавяне
серия от продукти:
Пластмасов Рефрактометър

Те също купуват с този продукт