• New
Вечеря музика 50x40 см, Нов пълен размер подчертае Диамант ръкоделие Сам Диамант живопис комплект 3D Диамант бродерия на кръстат бод

Вечеря музика 50x40 см, Нов пълен размер подчертае Диамант ръкоделие Сам Диамант живопис комплект

Buyers rating:
-21 % BGN 21.00
BGN 26.67

Наличност

Ние не си поставяме за минимален лимит за всички стоки. DIY производство, могат да изпитват чувство на постижения, умения и постоянство се култивира търпение, възрастните хора и децата са подходящи.за да създадете идеална алмазную живопис, рисунки, събрани заедно на едно място, всяка редица от символи, които не трябва да остане застрявшими диаманти. Ние пометим като подарък или да намалим стойността на продукта, за да спести част от митнически такси.
Скъпа, имай предвид! Продават диамант на снимката-това е торта, не включва рамка!
Продадохме diamond бояджийски материали-това е смола, всички мозаечни модели высверлены с помощта на диамант смола, базова карта с лепило фотобумагой. Тази част от таксата трябва да бъде платена от вас . Търговия на едро : ние приемаме търговия на едро от всички клиенти по целия свят. След успешно плащане ще се доставят стоки в рамките на 3-5 работни дни, вашата позиция обикновено пристигат в рамките на 7-50 работни дни.
[Етапи на производството диамант живопис DIY]
1. събрани диамант модел смола трябва да вземе точка вътре в линията на границата, а след това се режат на парчета, за да се осигури обща ефект. За клиенти препровождения, ние също може да се използва бързо спедиция за вашия преход,обикновено в рамките на 30 дни, може да служи. предположих, че един вид смола диамант един комплект свършва по-бързо. Ако вашата страна и област не са в рамките на страната, безплатна доставка, можете да се свържете с нас, ние ще ви предоставим най-добрия начин на доставка.за да завършите добър diamond фигура, поставете го в избрания от вас подходяща рамка (ресторант не предоставя рамка). чертеж трябва да се пазят чисти, в противен случай, силата на залепване повлияна в. Представител на доставка : ако сте чуждестранни онлайн-търговци, ние можем да ви предоставим услугата представител за доставка. Направи си САМ diamond draw човек, на всяка възраст може да бъде направен, тъй като, в това число деца, членове на семейството и така семейството е по-топло.за обособяването на добра фигура в чертежите, задръжте сортированный масив, монтирани на самолета материала по-горе. Линк преди етапите на операцията. ако искате голям брой на едро, моля свържете се с нас, ние ще обсъдим с вас на едро цена, начин на транспорт и така нататък. отворете кутията и проверете diamond фигура специални инструменти. следпродажбено обслужване. В редки случаи вероятността от забавяне, което зависи от метеорологичните условия и скоростта на преминаване на вашата страна и на пратката. Когато стоката бъде изпратена, ние активно ще следи за състоянието на товарния транспорт.

Спецификация

Рамка:
No
Вид На Модела:
Портрет
Стил:
Модерен
Форма:
триизмерно изображение
Материал:
Смола
Воспользуйся:
Модел
Област Оклейки:
Пълен
Форма На Диаманта:
Площ
Начин На Опаковане На Платното:
Сгънати В Една Тръба
Външната Опаковка:
Цветна Кутия
Марка:
CX
Брой цветове:
30-45 цвят за нормална
Размер:
50x40cm

Те също купуват с този продукт