• New
4 x FreedConn T-COMSC W / Screen Bluetooth мотоциклет мотоциклет шлем домофонна система слушалки с FM радио Безплатна доставка!!

4 x FreedConn T-COMSC W / Screen Bluetooth мотоциклет мотоциклет шлем домофонна система слушалки с FM

Buyers rating:
-10 % BGN 291.00
BGN 323.49

Наличност

внимателно бране на щифтове, свържете включете слушалки към конектора за слушалки.
И последно, но не по-малко важно : устройството осигурява връзка велосипедист-тобикеринтерком. Под наем-до-мотора домофонна система за водача и пътника или две отделни наем до 800 метра в открито пространство до 10 часа време за разговори, когато се свържете към мобилен телефон. (6) наслаждавайте се на музика от мобилен телефон чрез A2 DP или включете GPS (7) за управление на музика от мобилен телефон чрез AVRCP : напред, назад, възпроизвеждане, пауза (8) с автоматично превключване между мобилен телефон с bluetooth, домофон, стереомузыкой. Това обикновено отнема около 5-8 секунди от момента на спирането. Уверете се, че третият блок е изключен при сдвояване две други устройства.Сега трябва да прикачите говорители и усилвател микрофон към вътрешната страна на каската. Превод на устройството в режим на готовност :
Натиснете и задръжте малка черна бутона на захранването на края на устройството. При заявка за код за сдвояване е 0000, и вие трябва да настроите телефона автоматично сдвояване с устройство.
Това устройство ви позволява байкерам получават гласови инструкции, GPS, да комуникират с пътниците на задната седалка, да провеждате разговори по мобилен телефон, и да слушате музика или MP3-плеър. Можете също така да чуете звуков сигнал" Дуду", когато устройството ще премине в режим на сдвояване. (A-B, B-C, A-C). След това вземете ушния високоговорител и го закрепете към Велкро Подложка. При сдвояване няма нужда отново да премине в режим на сдвояване.
Монтаж на телефона Интер 1. Някои каски имат подвижни подплата; ако тя има каска, се препоръчва да се поставя слушалка и микрофон, под лигавицата. По-нататък трябва само да отидете в режим на готовност (мига синя крушка) и в двете устройства и да натиснете бутона на едно от устройствата. Трябва да задържите бутона за повече от 6 секунди и не се отказваме от нея, когато вие ще видите синя светлина. Време за разговор до 6 часа при използване на функцията на интеркома. Кратко натискане на черна бутона за захранване на едно от двете устройства ще доведе до търсене и автоматично сопряжению това устройство с друг в режим на интеркома. Ленти от Велкро трябва да бъде закрепена на височина от ухото в ушном джоба си шлем. Когато бъде намерена правилната позиция, отстранете защитната лента и нанесете на тампон от Велкро. От вашия мобилен телефон пуснете търсене и опитайте се сдвоите с устройство, когато устройството мига на червено и синьо цветове. Освен това, уверете се, че всички други Bluetooth устройства да са изключени. От режим на готовност, натиснете бутона за включване / интеркома.

Спецификация

Тип Елемент:
каска за слушалки
Височина На Продукта:
1.5cm
Специална функция:
FM
Тегло На Продукта:
50g
Приложим Вид Шлем:
Универсален
Широчина На Елемента:
3.2cm
специални характеристики:
Вътрешна връзка
Името На Модела:
T-COMSC
Режим На Хранене:
Вградена батерия
Максимално Разстояние На Вътрешната Комуникация:
500-1000м
търговска марка:
FreedConn
Дължина На Продукта:
8cm
Максимален брой високоговорители:
2
Сертифициране На Входящи Тестове:
CE
Начин На Свързване:
Блютус
Тип Штепсельной Вилици:
Штепсельная щепсел EU, US, AU ,UK

Те също купуват с този продукт