• New
RISE (UK) 82 мм околовръстен адаптер+ ND2/ND4/ND8 + градуированный оранжево, синьо сив квадратен филтър за Cokin P series безплатна доставка

RISE (UK) 82 мм околовръстен адаптер+ ND2/ND4/ND8 + градуированный оранжево, синьо сив квадратен филтър

Buyers rating:
-15 % BGN 17.00
BGN 20.11

Наличност


* Върнати детайли включват първоначално опаковката и спомагателно оборудване. Как да изберете преходни пръстен : 1. Ние предлагаме отстъпка от цената за доставка и обработка на всеки допълнителен продукт, изпратена на същия адрес.
Доставка
1.
Контакти
Удовлетворението на клиентите е много важно за нас. Постепенен филтър е задължителна за цифрови потребители, защото цифров сензор за разлика от фолио е с много нисък прием на експозиция. За да се определи това, ви е необходим постепенен филтър, за да го балансират! Спецификация 1) филтър : високо качество удобен за използване, компактен и преносим приятен дизайн и издръжлив, за да направи големи промени в начина на снимките Материал : пластмаса Размери : 9. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. например : ако вашият диаметърът на обектива е ?58 мм, а след това изберете 58 мм преходни пръстен пакет включва : 1 x 82 мм Околовръстен адаптер 1 X притежателя торбичка 1 X филтър ND2 1 X филтър ND4 1 X филтър ND8 1 x градуированный постепенен сив филтър 1 x градуированный постепенен оранжев филтър 1 x градуированный постепенен син филтър 1 x корпуса на филтъра
Плащане
· Ние приемаме Набирателни само, моля, изпратете своя плащането в нашата сметка, Набирателни :
* Набирателни ви дава възможност да плащат с кредитни карти, дебитни карти, S и Набирателни салда на сметки. ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката.
* Комбинирана доставка за няколко стоки, е на разположение при поискване. правилно към статута на резерва и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка
по време на продажбата
· Всички наши продукти са били тествани и опаковани в добро състояние.Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.след като плащането ще бъде изчистена, този продукт ще бъде изпратен чрез стандартна въздушна поща (Hong Kong Post) в рамките на 48 часа, но с изключение на почивните и други законни празници. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.
* Клиентът трябва да плати за возвращенной цените и ние плаща цената за reshipping. Подробности ще бъдат загубени, както на ниски, така и на силно осветление. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка. обърнете се към графиката тук, по-долу диаграма преходни пръстени, и изберете пръстен, съответстващи на диаметъра на обектива.
· Всички плащания се очаква в рамките на 7 дни след приключване на търга.
· Моля, съхранявайте разписка Набирателни придружени от върнатия предмет, за да можем по подходящ начин да обработи замяна/ремонт.

Спецификация

Пакет:
ДА
търговска марка:
Кефу
Тип:
квадратен филтър
Доставка:
Безплатна доставка

Те също купуват с този продукт