• New
2 елемента 2015 Нов 1000 м домофонна система, Bluetooth мотоциклет под наем на каска спортни слушалки домофонна система с функция FM

2 елемента 2015 Нов 1000 м домофонна система, Bluetooth мотоциклет под наем на каска спортни слушалки

Buyers rating:
-13 % BGN 121.00
BGN 138.88

Наличност

ние можем да приемем, т/Т, Western Union и Набирателни за плащане, най-добрият начин-това е онлайн плащане Набирателни, можете да изберете сами.(Интерком стартира)
Ако не успее да го повтори, като се гарантира, че двете червени/сини светлинни последователност са започнати едновременно и се намират близо един до друг. (6) наслаждавайте се на музика от мобилен телефон чрез A2 DP или включете GPS (7) за управление на музика от мобилен телефон чрез AVRCP : напред, назад, възпроизвеждане, пауза (8) с автоматично превключване между мобилен телефон с bluetooth, домофон, стереомузыкой.
Уверете се,че третият блок е изключен при съединяването на две други устройства. При успешното сдвояване връзки могат да се пренасочват, след края на всяко живо предизвикателство и като се върнете в режим на готовност. (3) автоматично приемане на разговор на мобилен телефон (4) наберете последния номер (5) подкрепа за предаване на звук.
За да възстановите паметта на сдвояване
Ако имате проблеми с conjugating, тогава най-добре да губят паметта на сдвояване
Включете подходящо устройство в режим на готовност.
В режим на готовност натиснете бутона на захранването / за вътрешна връзка. Конструированный и Проектиран за сверхмощного представяне. Време за разговор до 6 часа при използване на функцията на интеркома.
Опаковка : 2 x слушалки 2x UK/AU/US/EU зарядно устройство за пътуване(според вашия адрес за доставка) 2 x скоба за слушалки с крепежни винтове 2 x отвертка, 2 x USB кабел 2 x ръководство на потребителя
Плащане
1. A натиснете бутона за включване / вътрешна комуникация 1 пъти, за да се обадя B и продължително натискане (около 2 секунди), за да се обадя C.
Само 1 връзка може да бъде на живо едновременно.уверете се, че сте попълнили цялата подробна информация, като лице за контакт, адрес, пощенски код и телефонен номер при попълване на информацията за вашия купувача.
И последно, но не по-малко важно, устройството предлага велосипедист-tobikerintercom връзка. C ще натискане на бутона 1 път, за да се обадя A и дълго pesee (около 2 секунди) обадете се на C. B ще натискане на бутона 1 път, за да се обадя C и продължително натискане (около 2 секунди), за да се обадя A. 1 за свикване на една от двойките или продължително натискане(около 2 секунди) за свикване на друга двойка. Тази слушалка съвместима с мобилни телефони с Bluetooth и може да бъде подходящ за всякакъв вид каска на мотоциклетист. Основни характеристики : (1) безжична слушалка за bluetooth ви позволява да включите мобилен телефон на разстояние до 10 метра. (A-B, B-C, A-C).
Bluetooth Мотоциклет Шлем
Безплатна Доставка!!2 елемента 2014 нов 1000 м домофонна система, Bluetooth мотоциклет под наем на каска спортни слушалки домофонна система с функция FM
Моля, обърнете внимание : има само слушалки в пакета,
ако искате да комуникирате интеркому с други хора, трябва да закупите 2 или 3 единици.

Спецификация

Тип Елемент:
каска за слушалки
Начин На Свързване:
Блютус
Височина На Продукта:
1.8inch
Режим На Хранене:
Вградена батерия
Името На Модела:
BT-COM
Сертифициране На Входящи Тестове:
CE
търговска марка:
Как са нещата
Широчина На Елемента:
2.5inch
Максимален брой високоговорители:
2
Приложим Вид Шлем:
Универсален
Тегло На Продукта:
40g
Максимално Разстояние На Вътрешната Комуникация:
500-1000м
специални характеристики:
Приемете предизвикателството автоматично
Специална функция:
FM, универсална функция на сдвояване
Тип Штепсельной Вилици:
вилица за европейския стандарт
Дължина На Продукта:
3.2inch

Те също купуват с този продукт