• New
Квадратен график 40x40 см, Нов пълен размер подчертае Диамант ръкоделие Сам Диамант живопис комплект 3D Диаманти кръст Бод кръст Бод

Квадратен график 40x40 см, Нов пълен размер подчертае Диамант ръкоделие Сам Диамант живопис комплект

Buyers rating:
-20 % BGN 19.00
BGN 23.82

Наличност

разкрийте лента фигура по-горе, ще видите много символи, съответстващи на цветовата кодировка. Направи си САМ живопис Диамант изискан, за да даде на приятели и близки, за да изразят добри пожелания, за да споделя.Нашата компания приема следните сделки : търговия на Дребно : ние приемаме търговци на сделки от всички клиенти по целия свят.
["Направи си Сам" диамантена живопис предпазни мерки]
1.Ако не знаете, какъв цвят да се използва, моля, консултирайте се с таблицата цветове.за да завършите добър diamond фигура, поставете го в избрания от вас подходяща рамка (ресторант не предоставя рамка). По този начин срокът за доставка на пратката China Post е максимум 50 дни.
[Етапи на производството диамант живопис DIY]
1. диаманти, за да се запази тиксо стягане на венците. Моля, ясно ни уведомите информация за адреса на купувача при търговия, ние ще се борим, за да бъде полезен за вас в същото време, и ние напълно уважаваме вашите бизнес тайни, никога не прави нищо вредно за интересите на поведение. снимка на Диаманта САМ може да работят и учат намаляване на стрес, емоционална корекция, активно мислене, повишаване на увереността в себе си. чертеж трябва да се пазят чисти, в противен случай, силата на залепване повлияна в. Когато стоката бъде изпратена, ние активно ще следи за състоянието на товарния транспорт. Направи си САМ диамантена живопис може да се използва за украса на семейна стая, да направите живота си по-хармоничен. събрани диамант модел на смола трябва да се отнеме точка вътре в линията на границата, а след това се режат на парчета, за да се осигури обща ефект.
["Направи си сам" диамантена живопис характеристика]
1. Търговия на едро : ние приемаме търговия на едро от всички клиенти по целия свят. заплитания нужда от плоски срещу чисти, без пукнатини. Ние обикновено използваме един малък пакет стълб кит за вашия преход, при нормални обстоятелства, стоките ще бъдат доставени в 15-30 дни. Ако има мръсотия, адхезия може да повлияе върху тях с помощта на низкотемпературного твърдо желязо. Ние вярваме, че можем да се постигне задоволително споразумение. Тази част от таксата трябва да бъде платена от вас . За да облекчи натиска от вашите запаси, и страна, която ние си поставяме, по-голяма или равна на 2 парчета.
Scenic co, преди да си плати, моля, прочетете внимателно следващата съдържание, той ви гарантира щастлив и обиколка по магазините. предположих, че един вид смола диамант един комплект свършва по-бързо. според съответния цвят кодирано затягане на съответните смола инкрустирани диаманти. В продажба на диамантени живопис се продава, няма проблеми с качеството, не се връща.

Спецификация

Рамка:
No
Вид На Модела:
Безкраен
Стил:
Модерен
Форма:
триизмерно изображение
Материал:
Смола
Воспользуйся:
Модел
Област Оклейки:
Пълен
Форма На Диаманта:
Площ
Начин На Опаковане На Платното:
Сгънати В Една Тръба
Външната Опаковка:
Цветна Кутия
Брой цветове:
30-45 цвят за нормална

Те също купуват с този продукт