• New
49 52 55 58 62 67 72 77 82 mm 9 околовръстен адаптер + държач на филтър за серия Cokin p

49 52 55 58 62 67 72 77 82 mm 9 околовръстен адаптер + държач на филтър за серия Cokin p

Buyers rating:
-15 % BGN 18.00
BGN 21.25

Наличност


* Всекидневна корабоплаването мулти части на разположение на заявката.
· Всички плащания се очаква в рамките на 7 дни след приключване на търга.
Постепенно филтър е задължителна за цифрови потребители, защото цифров сензор за разлика от фолио е с много нисък прием на експозиция.
в същото време, ако искате да получите по-ниска цена на едро,,
моля, не забравяйте да ми пишете на електронна поща, Аз ще Ви помогна
Добър ден! ако искате да получите по-ниска цена, моля пишете Ми . Подробности ще бъдат загубени, както на ниски, така и на силно осветление. поради разлика в състояние и времето състав, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.
Ако не сте доволни от заказанными вас продукти, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.
Ние можем да работим заедно, за да разрешат всеки спор.Поставете цедка (3) в един от неравности на притежателя на филтъра.
· Номер на търг продукт, трите си имена и адрес за доставка трябва да бъде включена в депозитна вноска. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. За да се определи това, ви е необходим постепенен филтър, за да го балансират!
За 9шт пръстеновиден адаптер + 1бр филтър
Система Holder The Cokin creative се състои от 3 основни компонента : преходни пръстен + държач на филтър + 1 или повече филтри.Същия филтър за всичките си лещи, просто вместо преходни пръстен.Облечете се държач на филтъра на преходното пръстен, така че той защелкнулся на място.Всички стоки, които ще бъдат обявени като "подарък" с ниска цена, ние винаги се опитваме законно намаляване на вносните мита за клиенти.Навинтите преходни пръстен на обектива.Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ключови думи-това е простота и лекота на използване, оставяйки пълен простор за вашия индивидуален вдъхновение и творчество.
За комплект филтри Cokin 6шт (трета страна)
Съвместим с поредица от Cokin P.Otate, slide, decentre във всички посоки, за по-голяма прецизност и креативност. Моля, обърнете внимание, че ние не носим отговорност за каквито и да било митнически такси. Днес те търсят коксовые филтри. Време За Доставка :
· Всички наши продукти са били тествани и опаковани в добро състояние. За всички неплательщиках ще бъде съобщено в e-Bay и получени неоплаченное предупреждение.
· Ние приемаме до замяна или ремонт за вас, от производителя, в случай, че доставените детайл е намерен повреден в същото време цената за доставка ще бъде родена от купувача.

Спецификация

Номер На Модела:
Кокин н
търговска марка:
Кефу
Тип:
комплект филтри
Форма:
Площ

Те също купуват с този продукт