• New
Безплатна доставка T5 широчина 20 мм t зъби промишлени ПУ отворения край е назъбен ремък T5-20 mm (10 m / лот) на Едро

Безплатна доставка T5 широчина 20 мм t зъби промишлени ПУ отворения край е назъбен ремък T5-20 mm (10

Buyers rating:
BGN 64.00

Наличност

30 40 детайли T5 5 1. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.
Продуктът е динамичен огъване на вятъра дава представа и разбиране на умора са добри, Озонът е добра идея, но също така има характеристиките на триене на узряване на теплостойкие
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.00 от 50 части at20 20 5.
Едновременно колан с назъбен с нащърбена мрежа за предаване на мощност, това е нов тип синхронен режим на предаване.70 40 детайли T2.60 40 детайли H 12. Ние ще изпратим на стоки в рамките на 3 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.52 50 детайли XL 5. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване.
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас.И продукти, които не се нуждаят от смазване ,никакво приплъзване ,без замърсяване, по-малко шум; ефективността на предаване на повече от 98%, броят на коефициента на скоростта може да достигне 1 : 10, позволява на линейната скорост може да е до 50 м/с, тарифа за пренос от стотици плочки до стотици кВ, все още поставя множество автомобил с вретено.
Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка.70 50 части at10 10 2. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. 30мм, 35mm, 40 мм, 45 мм .ние също така предоставят друга височина, 10мм, 20 mm, 25мм. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката . След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове.30 40 детайли XH 22. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.

Спецификация

Материал:
PU
Стандартен или нестандартен:
Стандарт
Номер На Модела:
T5
Тип:
времето колан
материал на колана:
ПУ със стоманена сърцевина
Дължина:
10мм
Цвят:
Бял
Ширина:
20
is_customized:
Yes

Те също купуват с този продукт