• New
Хроматическая хармоника и мундщука 12 дупки с 48 тонални клавиш C Reed Swan

Хроматическая хармоника и мундщука 12 дупки с 48 тонални клавиш C Reed Swan

Buyers rating:
-25 % BGN 65.00
BGN 87.10

Наличност


стандартна доставка : проверка на времето за доставка на 15-45 работни дни
Въздушна поща стълб на Хонг конг : проверка на времето за доставка на 15-45 работни дни
Всички други изрази, които искате, можете да се свържете с нас.Можете да направите плащане за вашата поръчка с кредитна карта, Букером пари, граммом пари, банка, Т/Т, западните съединение, ETK.ние ще дадем пет начални прегледи на всеки доброто на купувача също.
Моля, бъдете сигурни, за да пазарувате в нашия музикален магазин Бейтс и се наслаждавайте!!! Чисто нов Лебед 12-луночная 48-тонная хроматическая хармоника, капачка от неръждаема стомана, люминофорные бронзови бастуни, ключ C. Нашият отговор трябва да дойде с вас в рамките на 12 часа.
Уважаеми клиенти, Благодарим Ви за покупка в нашия музикален магазин Бейтс, преди да купите, ние ще ви дадох
известно е обещание!
1. Парите се изплащат в .И ако ние се съгласим да върне парите, това ще ги и на вас също. Вашата обратна връзка е много важна за нас , ако не сте доволни от него, моля, свържете се с мен на първо, а не да дава отрицателна обратна връзка, и по този начин ние можем да се справим с него по-ефективно.com да дадем пари за наша сметка .
Ние автоматично ще оставим положителен отзив за всички, който приключи транзакция и ни остави положителна оценка.Ако сте видели, че пратката пристига при вас у дома, можете да проверите това в митницата или местния пощенски клон, така че можете да получите стоките в най-скоро време.
Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас онлайн или оставете ни съобщение чрез контакт сега. време за доставка зависи от времето за митническо оформяне на купувача или на други фактори, като например времето или позицията на местоназначението. нормалния срок за доставка от различни куриерска фирма.Ако харесвате нашите продукти , моля, дайте ни пет-звезден обратна връзка, и нека други се радват на него. моля, пишете Ми чрез "моите съобщения "или" да задават въпроси на продавача", ако имате някакви въпроси относно нашия списък или вашата покупка.com След като получите стоката, . Така че е безопасна услуга ескроу.
EMS : проверка на времето за доставка 5-10 работни дни
Въздушна поща стълб кита : проверка на времето за доставка на 15-45 работни дни
e Packet : проверка на времето за доставка 5-10 работни дни, кораб към нас само
Posti Finland : проверка на времето за доставка 10-30 работни дни, доставка само в Руската Федерация и Беларус.Ако продуктът , който сте получили, има някакви проблеми, моля, пишете ни по електронната поща или оставете ни съобщение, преди да даде своя спор или отрицателна обратна връзка, така че можем да се занимава с него колкото е възможно по-скоро и по-ефективно.

Спецификация

Тон:
C
Тип:
С тон
Начин На Произношение:
Хроматичен
Материал На Капака:
Хромирана медна дъска
търговска марка:
Лебед
Номер На Модела:
1248
Брой дупки:
12
Материал На Корпуса:
Ti-Покритие
Брой ключове:
48

Те също купуват с този продукт