• New
Джобен това 360pcs 60X LED мини микроскоп

Джобен това 360pcs 60X LED мини микроскоп

Buyers rating:
BGN 35.07

Наличност


60x мини led микроскоп 9592
Характеристики
1.Преди употреба издърпайте изолационен лист. Този микроскоп, снабден с три кнопочными батерии LR43.
2. Поставете пробата в хоризонтално място, след което поставете микроскоп за проба, за да се гарантира, че пробата е в рамките на визуален обхват на лещите на очите.
3.Ако смятате, че не е достатъчно светлина, отворете за захранване(в), подтолкните го нагоре, за да микроскоп не освещался, облучите източник на светлина за проба.
4. вижте и регулирайте фокусирующее колело от очна леща, докато изображението стане ясно.
5. функция фенерче : натиснете ключа (b) надолу, за да отворите светодиодна крушка на фенерчето.
6. функция за откриване на валута, кликнете върху ултравиолетова лампа (c), за да стартирате лампа за откриване на валута.
7. смяна на батерията : натиснете капака на отделението за батерията навън, за да отворите капака на отделението за батерията. Издърпайте плат лента малко по-нагоре, за да извадете старите батерии заедно с три нови кнопочными батерии LR43.
8. LED, не се препоръчва да се замени батерията. 60x мини-микроскоп
Спецификация
60 X мини-микроскоп
Обем : 360шт
10/8 кпс
Батерия : 3 LR43
Светлина : 1 LED 3 мм 1 UV3mm
Политика на връщане Ако получите дефектна стока(и),моля, уведомете ни, в продължение на 7 дни. Ние ще ви помогнем за връщане на продукт(и) са за подмяна. Дефектен продукт(а) трябва да бъдат върнати с напълно упакованным материал, без да използвате. Връщане на дефектен продукт(и) ще бъде за сметка на купувача.След като получим вашата върната блок, ние изучаваме блок в продължение на 7 дни.След това ние ще ви изпратим съвсем нова безплатна замяна блок. Митнически данъци малка предпоставка на по-малко склонни да се облагат с данъци или мита от страна на митниците.Вносни мита, данъци и други такси не са включени в цената на доставката. Това е отговорност на купувача, когато той е в безопасност. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки. Политика за обратна връзка ние ще оставим положителен отзив след като плащането ще бъде получена. Вашата обратна връзка е изключително важна за нас.Ако сте доволни от нашите стоки. Не забравяйте да ни даде 5 начални прегледи.

Спецификация

Drawtube:
Монокуляр
Материал:
Пластмаса
Теория:
видео-микроскоп
Коефициент На Увеличение:
500X и по-долу
Номер На Модела:
9592
Име на продукта:
Джобен 60x мини-микроскоп 9592
светлина:
1LED 3 мм 1UV3mm
обемът на продукти:
360шт
серия от продукти:
Мини Микроскоп
Коефициент На Увеличение:
60x

Те също купуват с този продукт