• New
Помпа за прехвърляне на циркулация на водата AC MP-30RXM 15v/230v магнитен медицина / напояване / хранене

Помпа за прехвърляне на циркулация на водата AC MP-30RXM 15v/230v магнитен медицина / напояване / хранене

Buyers rating:
BGN 156.80

Наличност


√ Абсолютно фланец
√Пълни спецификации
√Отлична устойчивост на износване
√Лесни за поддръжка
Приложения
1. хранително-вкусова промишленост : производство на глюконовой киселина (солна киселина);абстрагирование растително масло(сярна киселина); производство на саксийни плодове(солна киселина). обработка на снимки : еднократна система фотография; X-филм, зачервяване на лицето си черно-бял, цветен и плътен снимки.
ДОСТАВКА НЕ ЩЕ ДА ИМА МЯСТО, ДОКАТО ПЛАЩАНЕТО НЕ БЪДЕ ПОЛУЧЕНА.
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА НИ ДОБАВИТЕ В СВОЯ СПИСЪК С ЛЮБИМИ И РАЗГЛЕДАЙТЕ ДРУГИТЕ НИ ОБЕКТИ!
. Не забравяйте и за всички други такси, които събира превозвач (като митническо оформяне и данъчни разходи). риби на езерото
КУПУВАЧЪТ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКИ РАЗХОДИ ПО ДОСТАВКА И ОБРАБОТКА. фармацевтичната промишленост : производство на фосфор (EL) за полупроводници, пестициди, медикаменти, средства за почистване на водата. МОЛЯ, НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА НИ ИЗПРАТИТЕ ЕЛЕКТРОННО ПИСМО ИЛИ СЪОБЩЕНИЕ ЧРЕЗ ELIEXPRESS С ВСЯКАКВИ ВЪПРОСИ, КОМЕНТАРИ ИЛИ ПРОБЛЕМИ.
ВНИМАНИЕ МЕЖДУНАРОДНИ КУПУВАЧИ : МОЛЯ, ПОСОЧЕТЕ НОМЕР НА ТЕЛЕФОН И АДРЕС ЗА ДОСТАВКА, ЗА ДА МОЖЕМ ДА ПОЛУЧИТЕ ПРОДУКТА, ИЗПРАТЕН ВИ.
КУПУВАЧИТЕ : ВИЖТЕ НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ И ЗАЛАГАНИЯ С УВЕРЕНОСТ. СЛЕД КАТО СТОКАТА ЩЕ БЪДЕ ПОЛУЧЕНА В НАШЕТО МЯСТО, ЩЕ ИЗДАДЕМ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ. изход на медицината : изкуствен бъбрек и сърце, ултразвукова пералня и различно медицинско оборудване. ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ МЯСТО ЗА НАМИРАНЕ НА КУПУВАЧ И ТЕГЛО ПРОДАДЕНИ СТОКИ. НИЕ НЕ ЩЕ ОСТАВИМ ОТЗИВ ЗА КУПУВАЧИ, ДОКАТО НЕ ПОЛУЧАТ ОБРАТНА ВРЪЗКА. АКО ВЪЗНИКНЕ ПРОБЛЕМ, МОЛЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС, ПРЕДИ ДА НАПУСНЕ НЕУТРАЛНА ИЛИ ОТРИЦАТЕЛНА ОБРАТНА ВРЪЗКА; ТОВА ЩЕ НИ ПОЗВОЛИ ДА РАБОТИМ С КУПУВАЧА, ЗА ДА РЕШИ ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ.
НИЕ СЪЩО ТАКА МОЖЕМ ДА ВИ ПРЕДЛОЖИМ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ДРУГИ МЕТОДИ НА ДОСТАВКА, КАТО НАПРИМЕР : ПО ВЪЗДУХ ИЛИ ПО МОРЕ." КУПУВАЧЪТ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКИ ТАКСИ ЗА ДОСТАВКА ЗА ВРЪЩАНЕ. метални изделия : устройство за обработка на филми, алуминиев оксид; разтягане на тел; премахване на масла и киселите почистване на стомана валцувани; премахване на масла и киселите почистване преди боядисване на превозното средство; производство на окислен титан и редки земни елементи. водоочистка : почистване на йонообменната смола; оборудване за производство на чиста вода; оборудване за обессоливания на морската вода.
УДОВЛЕТВОРЕНИЕТО НА КЛИЕНТИТЕ Е МНОГО ВАЖНО ЗА НАС.Това е най-идеалният течността, работещи помпа на промишлено оборудване.
Работно напрежение монофазни електромотори разделен на 100 V, 220 V, 240 V; работно напрежение трифазен двигателя 380 V.

Спецификация

Налягане:
Ниско Налягане
Използването на:
Водата
Номер На Модела:
MP-30RXM
силата на:
Електрически
Структура:
Едностъпални помпа
Теория:
Електромагнитен Помпа
Стандартен или нестандартен:
Стандарт
Горивата:
Електрически
Приложение:
в преработването на дървени стърготини, производството на вафли
Интерфейс:
Конци
Напрежение:
220V
максимален разход на:
62 / 72L / min
Честота:
50 Hz/60 Hz
Макс. Глава:
2.9 / 4.1 m
Поток:
32 / 46Л / мин
Тегло:
3,5 кг
диаметър на входа/изхода.:
1 инч
главата:
2m
специфично тегло:

Те също купуват с този продукт