• New
Сладък котка на момичето портфейла си чанта деца дете крос боди чанта подарък за Коледа, розов

Сладък котка на момичето портфейла си чанта деца дете крос боди чанта подарък за Коледа, розов

Buyers rating:
-5 % BGN 5.00
BGN 5.25

Наличност

След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване. Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.
Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. Допустимата грешка на измерване е +/- 1-3см.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също така трябва да заплати разходите по заменяемых детайли.
На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре. Можем да доставим продуктите в рамките на 7 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.
Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.
Забележка : светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на елемент от картината е малко по-различно от истинските неща.
Ние не гарантираме срока за доставка на всички международни пратки, поради разликите във времето на потребителски почистване в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.
След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове.
Ние също така осигуряваме 12-месечно безплатно поддръжка.
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас.
Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци върху вноса в страната си.

Спецификация

Основен Материал:
Polyester
търговска марка:
WOVELOT
Подкладочный Материал:
Няма
Брой писалки / ремъци:
Няма
Тип Чанти:
Куриерски Чанти
Външен вид:
Няма
Тип Елемент:
Чанти
Форма:
както показват

Те също купуват с този продукт