• New
Трейловая рамка пластмасова богат на функции тип TF-A

Трейловая рамка пластмасова богат на функции тип TF-A

Buyers rating:
BGN 158.40

Наличност


Трейловая рамка пластмасова богат на функции тип TF-A
Въпроси и отговори : декларация : ние сме доста изпитаме всички продукти, преди да изпращаме навън. Използвайте най-добрите опаковъчни материали, за да се гарантира, че получаването на стоките в добро състояние. Ако печат е била счупена, отварян или са отстранени, или пакет е счупен; моля, отворете пратката, за да проверите вътрешно съдържание в присъствието на хора доставка. Отклоните доставка, ако стоките са изгубени или счупени. В пощенската станция, моля, проверете теглото срещу данни за теглото на опаковката; обикновено пишем действителното тегло на опаковката. Отклоните пакет, ако теглото, очевидно разликата. Или попитайте в пощата, за да получите акт. След като подпишете разписка, отворете прозореца, за да провери вътрешните съдържанието пред пощенски хора, помолете пощенски хора да получат доказателство, че съдържанието е различно или е счупен. Плащане
Можете да платите с кредитна карта, по Набирателни.
При извършване на плащане с помощта на Набирателни, парите се съхраняват безопасно в профила си. Парите са само издадени към нас, след като вие потвърждавате доставка.
Моля свържете се с нас по всяко време, ако всички проблеми с плащанията. Доставка
Моля, въведете валиден адрес за доставка и пощенски код.
Митнически такси и брокерски такси могат да бъдат възможни за някои страни. За да осигури на вас да получавате стоки с плащане на по-ниски тягла, ние ще обявим стоки "проба" на по-ниска стойност. Ако имате всяко специално изискване, то моля да ми кажете когато правите поръчка по поръчка.
Цялото напрежение на тока приспособит за стандарта на страната на купувача, ако няма да има специална заявка. Гаранция :
Ние имаме резервни части за всички лица, по време на гаранционния период, ако вашият продукт изведнъж няма да работи, първо, вие предоставяте на нас снимки и видео, за да провери какъв е проблемът на вашия проектор, тогава ние ще ви предоставим решение в рамките на 3 работни дни, обещават 100% безплатно за решаване на вашите проблеми. Повечето време не е нужно да изпратите гърба си репроектор в ремонт, ние ще изпратим резервни части и изпрати видео към вас, за да ви научи да как да го поправим. Ако не смогите се поправи, то ще променим и нова за вас, и поручим цялата цена.
Обувки за обслужващ персонал :
Ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля, свържете се с нас по всяко време. Моля, свържете, ако имате въпроси за плащане, подробности за продукта. Благодарим ви за вашата поръчка и честит закупуване.

Спецификация

търговска марка:
XINYUAN
Номер На Модела:
SL-232
Вид На Продукта:
Етапи На Микроскоп & Багажник
Използването на:
Която Открива Линзовая Рамка
Качество:
CE&ISO
Място на произход на стоките:
Шанхай, Китай (Континентален)

Те също купуват с този продукт

МИКРО чиния KIDS MINECRAFT
  • New
Рейтинг:

МИКРО чиния KIDS MINECRAFT

Малка чиния с ергономичен дизайн, подходяща за използване в микровълнова фурна и украсена с любимите ге

BGN 15.70
Тест с ниско точка на DSL-2
  • New
Рейтинг:

Тест с ниско точка на DSL-2

Тест с ниско точка на DSL2Въпроси и отговори : декларация : ние сме доста изпитаме всички продукти, преди д�

BGN 1598.40