• New
Направи си САМ LT1083 регулируема комплект за хранене / такса / печатна платка 0-35V DC изход

Направи си САМ LT1083 регулируема комплект за хранене / такса / печатна платка 0-35V DC изход

Buyers rating:
BGN 8.00

Наличност


Диапазон на входния напрежение : AC2. 5-36 V
Обхватът на изходното напрежение : 1.25-36В ( максимален ток може да достигне 7А)
Размер на платката : 102 мм*45 мм
височина на радиатора : около 40 мм.
Забележка : използва се този LT1083 CP.
2 от тази такса може да се свърже двойно напрежение ac, изход 3 линии на постоянен ток или 4 линии на постоянен ток. например, следващата снимка :
LT1083-това е мощен линеен трехполюсный регулатор IC компании Linglierte с изходния ток до 7А. Той може да работи както на ниско, така и в условия на отпадналите 1Б ; се предлага в различни нива на тока на условията на схемата за корекция на кристала , за да осигури гарантирано минимално налягане, и да бъде в състояние да регулира изходното напрежение с точност до 1%. Вашия билет регулиране на напрежението на тока 0.015%, регулиране на натоварването 0.01% , със защита от границата на топлинна мощност
7 A актуална изходна мощност за електронното производство, CD-ROM или лампового усилвател с нажежаема жичка сегашната ситуация, като необходимостта за използване на голям, също е на разположение на предварителния усилвател на хранене, и дори може да се използва в редица малки схеми за усилвател на мощност (обърнете внимание на топлината на тялото ), IC със защита от прегряване,претоварване,
Минимална разлика на входа и изхода : 2,5 волта (LT1083 не се отнася до голяма разликата стрес на работа, на входа, на изхода за предпочитане в рамките 10Б, 3-5 V най-хубавото е, че е линейна ПР, консумирана мощност е пропорционална на налягането, максимално налягане не може да надвишава 20В)
Пакетът включва : LT1083 CP линейно захранване комплект X 1
Има три варианта по избор, на печатна платка в комплект с храна и заплащане на хранене.
(Забележка : комплектът на хранене, всички детайли трябва да е спойка от себе си. Печатна платка, тя не включва в себе си всички електронни компоненти ).

Спецификация

Цвят:
Печатна платка, комплект за хранене, на борда на храна
Пакет:
ДА
Номер На Модела:
LT1083
Максимална Мощност На Канал:
35 W
търговска марка:
ГЗЛОЗОНА
Канали:
комплект за хранене

Те също купуват с този продукт