• New
Сложна китайска класическа са подбрани ръчно изработени стар порцелан порцелан 8 безсмъртни лодка статуя

Сложна китайска класическа са подбрани ръчно изработени стар порцелан порцелан 8 безсмъртни лодка статуя

Buyers rating:
-11 % BGN 85.00
BGN 95.98

Наличност

добре дошли в моя магазин тип статуя на основния материал порцелан Височина 3,25 инча / 8,4 см ширина 6,4 инча / 16,3 см за продукта
Всички продавани от нас продукти са свързани най-доброто от нашите възможности, максимално точно и с най-голяма добросовестностью от наша страна. Въпреки това, за да се избегнат всякакви потенциални пропуски, аз с уважение се обръщам към вас за помощ, да ни помогне да направите тази взаимно задоволителна сделка, внимателно разглеждане описание на обекта и снимки, както и след като зададете всички въпроси преди началото на търговията. Моля, имайте предвид, че размерът и цветово представяне, зависят от производствените отклонения и могат да бъдат неточни. Също така имайте предвид, че настройките на монитора, могат да варират от компютър към компютър и могат да нарушат действителните цветове. Моля, внимателно прочетете тези условия, преди да направите залог.
Доставка
Всички детайли ще бъдат потопени за плащане в рамките на 24 часа на работния в разписката за получаване на плащане . Той приема около 1825 дни, за да превозва до титлата страни. Това означава : Съединените Щати, Канада, Европа, Азия и други места по целия свят. Ние не можем да поеме никаква отговорност за всяка поръчка забавяне или данък. Причината се крие в това, че на транзитно време силно зависи и осигурява пощенска услуга (с изключение на почивните дни и официалните празници).
Коментари
Отрицателна обратна връзка, спор и откриването на случая много важни за нас. Аз искрено се надявам, че ще се свържете с мен, преди да предприемат действия.Аз ще направя всичко възможно, за да сте останали доволни.Аз искрено се надявам, че ще остави ми положителна оценка.
Задоволителен Клиент
Не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, преди и след вашата покупка, ние се стремим към вашата 100% удовлетвореност на клиента. Ние подкрепяме нашите задължения, отлично обслужване, 100% пълна връщането на парите и гаранция за удовлетвореност на клиентите. Аз съм тук и готов да ви помогне с всякакви въпроси или проблеми, които могат да възникнат у вас, преди или след покупката. Моята цел е да направим така, че Сте били щастлив клиента и са правили с нас приятни покупки. Когато пазарувате от нас, вашето удовлетворение е наш приоритет № 1. Залагайте С Увереност!

Спецификация

Стил:
Античен Имитация
Материал:
Керамика И Емайл
Тема:
Хората
Воспользуйся:
Украса И За Подарък

Те също купуват с този продукт