• New
STARPAD For Magic 250 аксесоари за страничната стойка превключвател на страничната стойка защитен ключ

STARPAD For Magic 250 аксесоари за страничната стойка превключвател на страничната стойка защитен ключ

Buyers rating:
-11 % BGN 20.00
BGN 22.40

Наличност

Насладете се на пазаруването. Или изпратят на ти още един нов. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка. Или изпратят на ти още един нов. 5, Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката. Ние ще ви възстановим вашите резервни части или цялата общата сума.
Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!
С оглед наличието на склад и разлики във времето, можем да доставим вашата стока с първо наличния на склад за бърза доставка. Това ще отнеме 15-50 Дни (Русия се нуждаят от повече дни,15-90дней);а Америка ще използва e Packet, това ще отнеме 7-12дней.
Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане в рамките на 3 дни. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. 4, Ако общото тегло на вашата поръчка надвишава 2 кг, ние ще го доставим до няколко "въздушни почтами стълб кит" или "e Packet" отделно.
Както и да е, ние се надяваме и сме уверени, че всичко ще мине добре.
Голямо благодаря. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите! С оглед наличието на склад и разлики във времето, можем да доставим вашата стока с първо наличния на склад за бърза доставка. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.На първо място, моля, предложете ми вашия номер на поръчка и след това предложете ми подробно съобщение за проблемите и ясно доказателство. Що се отнася до опаковка : ние можем да променим опаковка, за да се намали теглото и запазване на безопасността на доставка зависи от най-различни стоки. И ние любезно каним ви да ни даде Пет звезди положителна обратна връзка. И ако искате най-добрия начин на доставка, моля, да ми кажете, ние ще го направим, и разходите за транспорт също трябва да бъде променена. Политика на връщане : Ако имате някакви проблеми с продукта, имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да върне стоката обратно, от деня, когато получавате нашите стоки. (С изключение на някои страни и APO/FPO)
2, поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка. Голямо благодаря. Моля, съхранявайте продукта неизползван и в добро състояние на опаковката.
Доставка :
1, СВЕТОВНАТА КОРАБОПЛАВАНЕТО. Както и да е, ние се надяваме и сме уверени, че всичко ще мине добре. Това ще отнеме 15-50 Дни (Русия се нуждаят от повече дни,15-90дней);а Америка ще използва e Packet, това ще отнеме 7-12дней.
4, Ако общото тегло на вашата поръчка надвишава 2 кг, ние ще го доставим до няколко "въздушни почтами стълб кит" или "e Packet" отделно.

Спецификация

Тип Елемент:
Мотоциклетни Ключове
търговска марка:
СТАРПАД

Те също купуват с този продукт