• New
стенен художествени плакати платно Живопис печат на плакат Imagich топ 100 на щампи La Grande Odalisque 1814 Жан Огюст Доминик Ingres

стенен художествени плакати платно Живопис печат на плакат Imagich топ 100 на щампи La Grande Odalisque

Buyers rating:
-1 % BGN 27.00
BGN 27.18

Наличност


1.намери произведения на изкуството и стенни декорации, отразяващи вашата индивидуалност и уникално чувство за вкус, може да се окаже трудно, но тук ние ще ви помогнем. Че можем да предложим на
а) многобройни възможности с най-качествените живописни и репродукционными копия.
б) бърза услуга, включително дизайн, здрава опаковка. Безплатна доставка, безплатен възстановявания.
в) достъпен дизайн. Цената е до 20% по-евтино от световните конкуренти
2.нашите талантливи художници са създали десетки хиляди картини или реплика за любители на изкуството от цял свят, както и на клиентите хотелски вериги, интериорни дизайнерски фирми през последните 10 години. Ако търсите страхотно произведение на изкуството, или искате да превърнете снимката в оригиналната картина, Imagich-вашият първи избор.
3.ние продаваме само най-качествените репродукционные копия с най-точен цвят и чист завършек. Платно се откачи от стената с богата текстура, цвят и детайли, при това се задържа по-дълго, отколкото на хартия. Оригинални мастила гарантират възможно най-добрия ефект оригиналната живопис, по-ярка и по-екологично предпочитана.
4.Той се продава само на хартиен носител. От всяка страна на платното е запазено ръб на 2 сантиметра. Можете да се монтира на всеки рамам, които ви харесват. Ако имате нужда от по-широка граница за самостоятелно разтягане в продължение или други цели, моля, оставете ни съобщение. Ядрото на картини ще бъдат запазени и изпратени в твърда тръба.
1. Условия за доставка : ние предлагаме EMS и друго международно обслужване товароотправителя в очакване на вашето съгласие да заплати цената. Ние можем да кораб woroldwide чрез CPAM безплатно, ние също така препоръчваме да заплащат допълнителна цена, например, чрез Fed Ex, DHL, TNT, така че можете да получите в рамките на 10 работни дни. Стандартна линк в срок на доставка :
Юго-Източна Азия : 10-15 дни
Западна Азия и Северна Азия : 15-25 дни
Близък Изток : 15-25 дни
САЩ : 10-20 дни
Uk / AU : 15-25 дни
Канада : 20-25 дни
Белгия / Франция / Германия / Швеция : 20-30 дни
Русия : 25-45 дни
Останалата част на Европа : 25-35 дни
Централна и Южна Америка : 25-40 дни
Африка : 30-45 дни
2. внимание :
а) безплатни възстановявания в рамките на 15 дни след получаването им. Но моля добросердечно отговорни за такси перевозкы доставка за това да се върне.
б) може да има малка разлика в цвета между реалната картина и поглед към монитора подходящи за инсталиране на монитора и други влияния. Моля, бъдете внимателни, преди да започне наддаване.

Спецификация

Цвят:
12x16inch печат, само 18x24inch печат, само 24x32inch печат, само 30x40inch печат само
Стил:
Европа
Номер На Модела:
iMtop-056
is_customized:
Yes
Тип:
Пишеща машина
Тип калиграфия и живопис:
Живопис Върху Платно

Те също купуват с този продукт