• New
STARPAD за Xinyuan X2 X2X start switch X2 flameout десен превключвател за аксесоари Xinyuan

STARPAD за Xinyuan X2 X2X start switch X2 flameout десен превключвател за аксесоари Xinyuan

Buyers rating:
BGN 40.00

Наличност


Голямо благодаря.
5, Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. И ако искате най-добрия начин на доставка, моля, да ми кажете, ние ще го направим, и разходите за транспорт също трябва да бъде променена. Ние ще ви възстановим вашите резервни части или цялата общата сума. И ако искате най-добрия начин на доставка, моля, да ми кажете, ние ще го направим, и разходите за транспорт също трябва да бъде променена. 3, като Цяло, ще използваме въздушна поща стълб на кит. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.
Както и да е, ние се надяваме и сме уверени, че всичко ще мине добре.
Доставка :
1, СВЕТОВНАТА КОРАБОПЛАВАНЕТО. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане в рамките на 3 дни. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка. (С изключение на някои страни и APO/FPO)
2, поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.
Правилата на връщане :
Ако имате някакви проблеми с продукта, имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да върне стоката обратно, от деня, когато получавате нашите стоки.
Позоваването На Опаковката :
Що се отнася до хроматичната аберация и грешки на измерването : като проблем светлина и разликата в метода на измерване, може би, има малка грешка, моля обърнете внимание и разбиране. (С изключение на някои страни и APO/FPO) 2,поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.
Що се отнася до хроматичната аберация и размерной грешка :
Като проблем светлина и разликата в метода на измерване, може би, има малка грешка, моля обърнете внимание и разбиране.
Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита. Моля, съхранявайте продукта неизползван и в добро състояние на опаковката.
Що се отнася до опаковка :
ние можем да променим опаковка, за да се намали теглото и запазване на безопасността на доставка зависи от най-различни стоки. След като и вие, и аз потвърдиха наличието на проблеми.На първо място, моля, предложете ми вашия номер на поръчка и след това предложете ми подробно съобщение за проблемите и ясно доказателство. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ. Политика на връщане : Ако имате някакви проблеми с продукта, имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да върне стоката обратно, от деня, когато получавате нашите стоки.

Спецификация

Тип Елемент:
Мотоциклетни Ключове
търговска марка:
СТАРПАД

Те също купуват с този продукт