• New
23,8 инча 16:9 проектирана емкостная тъчпад за Windows

23,8 инча 16:9 проектирана емкостная тъчпад за Windows

Buyers rating:
-5 % BGN 205.00
BGN 215.87

Наличност

ние опаковат да тъчпад скоростна Гребен, за да се пази я на безопасно по време на перевозкы на пратката. Лента 3 M щеше да е включена в пакета.
Капацитивен сензорен екран основно се състои от прозрачен филм слой на стъклен екран, а защитното стъкло се добавя към слой проводник. Двойно стъкло капацитивен сензорен екран може не само да защити диригент и сензор, ефективно предотвратяване на въздействието на външни фактори на околната среда върху сензорен екран, на екрана дори на шепа мръсен прах или мазнини, капацитивен сензорен екран, който може точно да се изчисли местоположението на докосване.
Начин на доставка :
Пробата ще бъде изпратен от DHL курьерским и по-голям брой ще бъде изпратено на море. Благодарим ви!
Въведение и принцип на работа 1 : капацитивен чувствителен на допир екран :
Въвеждането на продукта :
Емкостная технология за докосване на екрана - това е използване на текущите сензор за работа.
Морски чрез : различна компания за превоз на товари за вашия опционного с добра цена . би било закалено стъкло, счупено по време на перевозкы на пратката?
Q5. Капацитивен сензорен екран представлява четырехслойный композитен стъклен екран, стъклен екран вътрешната повърхност на сандвич и закрит ITO слой, външния слой е тънък слой защитен слой от добавяне на стойност към земеделски стъкло, ламинирано покритие ITO като на лицевата страна, по четири от ъглите води до четири электродам, вътрешен екран за ITO осигурява добра работа за околната среда.
Aircargo : различна авиокомпания за вашия опционного с добра цена .
Технически принцип :
Капацитивен сензорен екран представлява прозрачно стъкло на повърхността на специални метални проводящ материал. липсата на нуждите на всеки шофьор.
Начин На Превоз :
Курьерским : DHL, Fed Ex, UPS, em s и др. няма нужда от калибриране, ако вашият монитор има същия размер, че и тъчпад. имате ли нужда от някакъв драйвер за инсталиране?
Q1.
Образци :
Срок на доставка : 1-3 работни дни. Водещ слой-това е екранировка слой, електрически сигнал, вътрешния экранирующего ефект, водещ слой по средата-това е ключова част от докосване на екрана, директно водеща четирите ъгъла или четири страни, отговарящи за докосване
откриване на точки. Когато пръст се отнася до метален слой, капацитет на контакт се променя, така че честотата е свързан генератор се променя.
Предимство на продукта :
Антистатик способност
Красив дизайн
Поддръжка на одноточечной и мултитъч
Едно докосване е много малка
Много проницаем за светлина
Устойчивост на износване
Дълъг живот
Ниски разходи за поддръжка за потребителя
Може да издържи повече от 300 милиона сензорни кликвания
Опаковане И Доставка :
Професионален картонена опаковка, за спестяване на транспортиране, той може да бъде изпратен по въздух или море.

Спецификация

търговска марка:
ФЕЙТШИННЕН
Номер На Модела:
FA-QD238G001
Съвместим Марка/Модел:
Няма

Те също купуват с този продукт