• New
3.56 LB природен флуорит обхват на рок кварцов кристална топка изцеление естествени камъни и минерали 99 мм

3.56 LB природен флуорит обхват на рок кварцов кристална топка изцеление естествени камъни и минерали

Buyers rating:
BGN 158.40

Наличност


Точка обясни име 3.56 килограма природен флуорит обхват на рок кварц кристална топка изцеление 99 мм Материал Кристал тегло 1600 гр, дължина-99 мм Широчина мм Височина мм
Извън САЩ, цената за доставка море (2 месеца) $0.00 SAL (30-40 дни) въздух (12-20 дни) $.00
* Аз ще публикуваме на стоки в рамките на 3 работни дни след получаване на плащането. Той обикновено пристигат в рамките на 30 работни дни. Ако имате нужда от превоз на товари EMS, ад се чувстват свободни да се свържете аз.
*Ако продуктът е повреден по пощата, мога да си възстановят разходите за доставка и да ви компенсира някои пари.
*Изпращам колети поща на Китай. Ако пратката загубени по пощата, мога да я изпратите отново или напълно да ви върне парите.
*Аз отговарям на имейли 7 дни в седмицата. Ако не можете да получите отговор от мен в продължение на 2 дни, това означава, че ние не можем да получите на вашата електронна поща. Моля, уверете се, че сте изпратили имейл на правилния адрес за електронна поща.
* Всички снимки са направени при естествено осветление.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, за да реши всички въпроси, които могат да възникнат, преди да оставите коментар. Ние оценяваме това
вашият 5-звезден върха.
* Както е показано-това е точно това, което получаваш.
*Ако имате някакви въпроси относно вашата поръчка, моля не се колебайте да се свържете с мен. Аз съм готов да реши всеки проблем с моите клиенти. Ние ще направим всичко възможно, за да сте останали доволни.(^v^)

Спецификация

търговска марка:
ИН ЛАЙ
Тема:
фея
Стил:
Фън Шуй
Материал:
Crystal
Регионална Функция:
Китай

Те също купуват с този продукт